“En have uden floks er en fejltagelse”

Karl Foerster (1874 -1970)

Phlox - bogen om floks til haven

“Phlox - Phloxe für den Garten”%22Phlox_-_Phloxe_fur_den_Garten%22.html
 

Bagsideteksten:


“”Med floksene og især høstfloksene har haven fået tilført noget andet end bare flere planter. Jeg mærker det, når jeg går blandt de duftende floks og ser de mange sommerfugle omkring dem.

Så synes jeg, at eventyret kommer til mig, og stemningen er, som om alt det smukkeste fra eventyrene, jeg hørte eller læste som barn, er til stede i haven”.

Birgitte Husted BendtsenSlægten Phlox består af 67 arter, der er grundlaget for det enorme antal sorter af floks. De mange sorter gør, at vi kan have blomstrende floks i haven fra det tidlige forår til det sene efterår.


I ”Phlox - bogen om floks til haven” er der beskrevet over 600 floks, og bogen er gennemillustreret med mere end 750 af forfatterens egne fotos.

En del af disse er smukt og overskueligt arrangeret på de over 20 plancher. Desuden er der instruktive afsnit om opformering og dyrkning af floks.


Ud over at være et længe savnet opslagsværk er bogen også en underholdende havebog, idet den er skrevet med Birgittes sædvanlige sans for detaljen og den gode historie.

Tag med forfatteren til flokshaver i England og Tyskland og på besøg hos tyske og hollandske floksforædlere”.

ISBN 978-87-989732-1-8,

Forlaget Geranium

2007, 256 sider


Pris 398 kr.

Bestil hos Bendtsens Boglager, der leverer bogen fragtfrit til adresser i Danmark: LKBendtsen@gmail.com

www.planteskilte.com

eller tlf. 2989 8817